TuusKi:lle 5 pelaajasopimusta

Huomenta!

TuusKilla on melko mukavia pelaajasopimuksia jaettavana. Isoja kaloja on taas tarttunut Tuuskin verkkoon.

TuusKi on solminut 5 pelaajasopimusta. Maalivahti Sami ”Muuri” Nousiainen, Puolustaja Joel ”Hänk” Pyykkönen ja Hyökkääjät Joonas ”Hyde” Hyttinen, Ramil ”Rampe” Jokinen ja Niko ”Ylätalja” Lönnroos ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

Sami ”Muuri” Nousiainen liittyy uutena maalivahtina TuusKin riveihin. Edelliset vuodet ”Muuri” on pelannut Sipoon Wolf:ssa häikäisevin ottein. Miehen vahvuuksiin jäällä kuuluvat näyttävät torjunnat, mailalla pelaaminen sekä pelien voittaminen. S.Nousiainen tuo mukanaan rauhallisuutta sekä varmuutta puolustuspäähän. Nähtäväksi jää, saadaanko Muurin taakse edes harjoituksissa kiekkoa sisään…

 

Tämä Lauttasaaren jääkaappi eli Joel Pyykkönen tulee kuulumaan sarjan värikkäisimpiin pelaajin. ”Hänk” tuo äärimmäisen jämäkkää fyysistä/henkistä puolustuspelaamista TuusKin alakertaan, mutta myös kiekollista pelaamista Hänk:ltä tullaan odottamaan. Hänk:ltä löytyy 69 pelin ja 300:n youtube videon mestistausta. Hänk on tällä hetkellä elämänsä kunnossa.

 

Viime kaudella kapteeninakin toiminut Joonas ”Hyde” Hyttinen, on sarjan vaarallisimpia maalintekijöitä. Oikealta laukova laituri on tehnyt tuhoisaa jälkeä viime vuosina TuusKi paidassa, joten samaa mieheltä odotetaan tulevallakin kaudella. Kammo laukauksestaan tunnettu ”Hyde”,antaa myös mehukkaita lättyjä illasta toiseen. Miehen taso ei paljoa heittele kauden aikana. Hyde toimii kaukalossa ja kopissa suurena esimerkkinä TuusKin nuoremmille pelaajille.

 

Ramil ”Rampe” Jokinen on TuusKin keskikaistan moottori, joka operoi silkkisillä hansikkailla vuodesta toiseen. Järvenpään Barkov rytmittää peliä kauniisti,sekä tehokkaasti ja pisteitä tullaankin odottamaan myös ensi vuonna. Rampen rauhallinen zen-luonne tasapainottaa hyvin joukkueen koppielämää. Rampe toimi viime kaudella TuusKin kapteenistossa.

 

Niko ”Ylätalja”Lönnroos jatkaa TuusKi paidassa. Lönnroos on hyökkäyspään virtuoosi, joka nauttii maalienteosta ja pelien ratkaisemisesta. Pilke silmäkulmassa pelaavalta laiturilta voidaankin tulevalla kaudella odottaa suurta vastuunkantoa. Huhut kertovatkin, että mies on lisännyt treeniohjelmaansa myös alataljan tulevaa kautta varten. Lönnroos toimi TuusKin kapteenistossa viime kaudella.

 

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.

Lisää pelaajasopimuksia tulossa maanantaina 10.5.2021. Muista tarkkailla somea!