Jatkosopimuksia!

Hyvää maanantaita!

TuusKi on solminut 2 pelaajasopimusta. Maalivahti Miikkajoona Leppänen sekä hyökkääjä Tuomas Oksa ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

 

Miikkajoona Leppänen on kokenut konna TuusKin maalilla. Akrobatisista torjunnoista nauttiva maalivahti on tärkeä vahvistus TuusKi:lle. Pieni kokoinen, mutta hyvin liikkuva M.Leppänen on todellinen taistelija, joka on edustanut TuusKia usean kauden ajan. M.Leppänen tuo oman mausteensa myös pukukoppiin. 

 

Tuomas Oksa kärsi viime kaudella loukkaantumisista, jonka myötä pelit ja harjoitukset jäivät vähälle. T.Oksa on todella monipuolinen pelaaja, jonka pääsääntöinen pelipaikka on ollut viimekausina hyökkääjä, tarvittaessa pystyy myös pelaamaan puolustajana. Kovaotteinen hyökkääjä on TuusKin fanikatsomon ehdoton suosikki,  pommikone. Miehen kädet ovat suoraan kreikkalaisten temppelien rakentamat. Hieno nähdä, mitä mies saa aikaan tulevalla kaudella.

 

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.