Nyt jysähti! Liiga/Mestis kokemusta TuusKiin

Mukavaa maanantaita! Tällä viikolla aloitetaan sarjapelit perjantaina Viikinkien vieraana, Vuosaareessa.

Sitten pelaajasopimuksiin…TuusKi vahvistuu kahdella todellisella pelimiehellä. Puolustaja Kai Lehtinen ja hyökkääjä Matias Nisula ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset. Miehet ovat harjoitelleet TuusKin mukana kuukauden päivät ja ovat nähtävillä perjantaina kauden avauksessa.

Kai Lehtinen oli viime kaudella pelaamatta, mutta pelasi edeltävänä vuonna Ranskan pääsarjaa ja on suomessa pelatessaan pelannut Liigaa/Mestistä useammasssa joukkueessa. Kokenut K.Lehtinen tunnetaan erittäin hyvänä ja kiekko varmana puolustajana, joka tuo monipuolisuutta TuusKin puolustukseen ja pystyy tarvittaessa myös tukemaan hyökkäystä. K.Lehtinen nauttii isosta vastuusta ja tulee olemaan sarjan seuratuimpia puolustajia. K.Lehtinen on erittäin pidetty pelaaja, joka omalla tekemisellä johtaa joukkuetta, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Tehokkuutta hyökkäykseen, kun Matias Nisula liittyy TuusKin miehistöön Kiekko Espoosta. Isokokoinen ja liukas liikkeinen M.Nisula on monipuolinen ja suoraviivainen hyökkääjä, joka osaa paikan tullen myös ratkaista. M.Nisulalla on erittäin painava ja räväkkä laukaus, joten tehokkuutta voidaan siis odottaa tulevalla kaudella hyökkäyspäässä. M.Nisula on kammo kunnossa, joka näyttää oivaa esimerkkiä nuoremmille, millaisessa fyysisessä kunnossa tulisi olla. Tule seuramaan miehen otteita paikanpäälle!

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.