One more year – AGAIN

Viikko on hyvä lopettaa mieluisiin sopimusuutisiin. TuusKilla on kunnia ilmoittaa viime kauden kapteenin A.Saleniuksen sopimus. Myös hyökkäysvoimainen puolustaja J.Sellman jatkaa.

Aleksi Salenius on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Uransa parasta kiekkoa viime kausina pelannut A.Salenius on toiminut TuusKin kapteenina viime kausina. Tällä sopimuksella TuusKiin saadaan tarvittavaa johtajuutta, kokemusta ja iso palanen joukkuepelaamista. OT jakso on sopinut kokeneelle A.Saleniukselle hyvin. HTT:n mukaan A.Salenius on voittanut juuri uusimaan piirimestaruuden polkujuoksussa ja syönyt itsensä rantakuntoon kebabin voimalla. Lupa on siis odottaa tulevalla kaudella jälleen uransa parasta kiekkoa TuusKin paidassa.
 
Joona Sellman on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Monipuolinen ja hyvin hyökkäyksiä tukeva puolustaja J.Sellman on tärkeä palanen TuusKin puolustuksessa. J.Sellman tuo omalla laukauksellaan ja jämäkällä kamppailupelaamisellaan  TuusKin puolustukseen leveyttä. Tulevalla kaudella on ilo päästä nauttimaan J.Sellmanin otteista kaukalossa TuusKin paidassa. J.Sellman on korona ajan viettänyt ahkerasti kotisalilla, joten TuusKin maalinedessä vastustajalla on luvassa pelkkiä makuupaikkoja J.Sellmanin ollessa kentällä. Nähtäväksi jää kuinka monta maalia J.Sellman tulevalla kaudella iskee.

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa.Lisää pelaajasopimuksia tulossa perjantaina! Muista tarkkailla somea!

Jos et vielä kerennyt ostamaan kausikorttia niin voit ostaa sen painamalla tästä.