Päävalmentajan haastattelu!

Hyvää torstaita! Toimiston haastatteluun saapui päävalmentaja Samu Mustonen, jonka kanssa käytiin läpi edelliskautta sekä käännettiin katseita myös tulevaan kauteen. Ensi maanantaina luvassa pelaajasopimuksia!

Kysymykset:

1. Miten summaisit viime kauden?

Huh. Tästä olisi monta tarinaa… Viime kausi oli jo pelkästään koronan takia erittäin haastava. Itselleni ensimmäinen kausi päävalmentajana ei ollut helpoimmasta päästä, mutta otan siitä kaiken opin talteen. Ja oli siinä ehdottomasti myös paljon hienoja hetkiä. Hetkittäin saatiin peli toimimaan ja alkoi näkyä niitä asioita, mitä Ikosen Jounin kanssa halusimme nähdä. Pelaajat alkoivat olemaan kunnossa ja pelirytmi löytyi, kunnes taas tuli pakko huilia. Erittäin värikäs kausi kaiken kaikkiaan.

2. Missä vaiheessa tulevan kauden joukkueen rakennus on?

Näkisin että ollaan hyvässä tilanteessa näin kesäkuun 10 päivänä. Ollaan saatu kiinnitettyä viime kauden ydinporukka ja vahvistuksia siihen päälle, joka osa-alueelle. Erittäin tyytyväinen olen tilanteeseen. Muutamia pelaajia vielä tarvitaan niin joukkue on valmis.

3. Mitä tavotteita on ennen sarjan alkua?

Saada joukkue hitsautumaan yhteen. Jokaisen jätkän fiilis pitää olla se, että tuntee kuuluvansa ryhmään ja on mukava tulla hallille hommiin. Se palvelee pitkiä marraskuun iltoja ja oishan se hienoa saada, joku yhteinen hetki joukkueen kanssa hallin ulkopuolellakin, mutta korona ei siihen oikein anna mahdollisuutta.
Hyvää kesää kaikille, nähdään syksyllä hallilla!

 

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.