Päävalmentajan ja kapteenin mietteitä syksystä/tulevasta!

Hyvää tiistaita,

TuusKin toimisto on tehnyt kattavaa journalismia sekä jäätävää analyysia koko viikon, jotta saimme niputettua haastattelun yhteen. Haastatteluun saapui joukkueen päävalmentaja Samu Mustonen sekä joukkueen kapteeni Aleksi ”C” Salenius. Herrat niputtivat yhteen alkukautta sekä tulevaa. Pohdittiin myös uudistunutta joukkuetta.

TuusKin alkukausi on ollut melko värikäs ja joukkue on uudistunut niin pelaajiston kuin valmennuksenkin osalta melko paljon, tämä nähdään kuitenkin positiivisena asiana. ”Hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Ratkaisuvoimaa löytyy ,joka osa-alueelta”, näkee Mustonen joukkueen tilanteen. Myös Salenius on samoilla linjoilla: ”Saatiin pidettyä runko viime vuodesta ja joukkueeseen tuli erittäin hyviä vahvistuksia. Moni uusista vahvistuksista olisi varmasti kelvannut muillekkin rautaliigan porukoille. Mä uskon tähän porukkaan erittäin paljon. Henki on hyvä jengissä. Hyvä sekotus erityylisiä pelaajia ja hahmoja”.

Odotukset kaksikolla keskittyvät päivittäiseen työhön.”Mennään eteenpäin joukkueena. Joka viikko askelia kohti kevättä”, summaa Salenius. ” Haluamme parantaa päivittäistä tekemistä joukkueena ja seurana. Kotietu pleijareihin ja sitä kautta päätyyn asti”,naurahtaa Mustonen kunnianhimoisena. TuusKi uskoo vahvasti omaan tekemiseen sekä siihen, että tekemisen laatu ja materiaali kantavat pitkälle kevääseen.

Sunnuntaina saadaan taas tiukka peli, kun vastaan asettuu H.K.H! Mustosen mietteet sunnuntaille: ”Halutaan valmiutta taistelemaan heti ottelun alusta asti. H.K.H:lla on hyvä joukkue. Varmasti tulee kuuma ottelu niin kuin aina heitä vastaan”. Salenius peräänkuuluttaa puolustuspelaamista: ”Pari peliä on ollut jo hyviä. Sipoossa saatiin puolustuspelaamista jo napsu paremmaksi. Lähetään ottaa voitto ja sitä kautta parempaa fiilistä tulevaan”.

Sunnuntaina pelataan klo 14.55 Hyrylässä, Tervetuloa! Liput 7€.