Ramil Jokisen ja Markus Hämäläisen mietteitä alkukaudesta

Mukavaa tiistaita ja mieluisia lukuhetkiä TuusKi faneille.

TuusKin toimistolle istahti tällä kertaa paluun TuusKi paitaan tehnyt Ramil Jokinen sekä Kiekko-Espoosta tullut Markus Hämäläinen.  Molemmat pelimiehet pelaavat vahvaa alkukautta TuusKi paidassa. Jokisella tehot (1+8) ja Hämäläisellä (1+4). Molemmat miehet ovat olleet tärkeitä palasia alkakaudesta TuusKille. Herrojen kanssa käytiin läpi paluuta/uuteen joukkueeseen liittymistä. Perattiin myös TuusKin alkukautta läpi sekä käännettiin katseita jo tulevaan Shakers peliin.

Molemmat miehet ovat liittyneet uusina täksi kaudeksi, mutta joukkueesta löytyy kuitenkin vanhoja tuttuja molemmille. ”Paluu on tuntunu hyvältä, vähän on porukka vaihtunut viime kerrasta. Hyviä tyyppejä joukkue täynnä, joten mielellään palasin takaisin Raimon askiin”,kommentoi Jokinen. Myös Hämäläinen on samoilla linjoilla: ”Uusia ja vanhoja pelikavereita ja kiva ollut pitkästä aikaa pelata, kun paikat on kunnossa”. Hämäläiselle kausi on ensimmäinen 2-divisionassa ja tasoon hän on ollut tyytyväinen: ”2-divarissa on selkeesti kovia pelimiehiä, mutta joukkueet näyttävät aika selkeästi jakautuvan parempaan ja vähän heikompaan kastiin. Tapahtumarikasta ja varmasti viihdyttävää katsojan kannalta”, kertoo Hämäläinen.

Jokinen sekä Hämäläinen ovat samaa mieltä siitä, että joukkueen esitykset vaihtelivat paljon alussa, mutta nyt ollaan kuitenkin oikealla suunnaalla. ”Mielestäni ollaan parannettu peli peliltä sarja-avauksen jälkeen. Poislukien Grifk-ottelu, mihin pelaajat tulivat käytännössä karanteenista suoraan”, näkee Hämäläinen TuusKin esitykset. Jokinen on samoilla linjoilla: ”Joukkueen peli menee peli peliltä parempaan suuntaan. Töitä riittää, mutta niin sitä pitääkin olla vielä tässä vaiheessa kautta”. Jokinen näkee myös suuren potentiaalin joukkueessa: ”Joukkueessa löytyy potentiaalia mennä pitkälle, tarvittavaa kokemusta ja potentiaalisia nuoria jätkiä”.

Katseet onkin jo käännetty tulevaan lauantaihin, kun vastaan saadaan Shakers. TuusKi ei ole voittanut Shakersia vielä tällä kaudella, joten lauantaina saadaan hyvä mittari, missä joukkue menee tällä hetkellä. Molemmilla herroilla on omat näkemykset miten pisteet jäävät Hyrylään. Jokinen: ”Shakers on hyvin liikkuva joukkue, joten siihen on vastattava samalla mitalla. Hyvällä viimeistelyllä ja puolustus pelaamisella pisteet jäävät Hyrylään”. Hämäläinen: ”Viivojen päällä pitää olla tarkempi kiekon kanssa ja luistellaan vastustajalta jalat alta. Tulivoimaa meillä kyllä riittää”. Näillä eväillä lähdetään Shakersin kaatoon.

Tule kannustamaan TuusKi voittoon!

Lauantaina pelataan klo 16.55 Hyrylässä, Tervetuloa! Liput 7€. KATSOJILLE KASVOMASKI PAKOLLINEN!