Rock´n Roll! Uusi yhteistyökumppani ja puolustukseen rokkia!

TuusKilla on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanista, Forssan ympäristöurakointi Oy.

Forssan ympäristöurakointi on maanrakennusalan moniosaaja, pitkä historia ja vaativat työtehtävät ovat tuoneet runsaan kokemuksen ammatimaisesta osaamisesta sekä loistavasta työnjäljestä. Lisää Forssan ympäristöurakointi Oy:stä voit lukea painamalla tekstissä olevaa linkkiä tai menemällä yhteistyökumppanit kohtaan ylävalikosta.

Mikäli myös sinun yritykselläsi heräsi tukemisen halua, niin ole yhteydessä Raimo Rissaseen, puh. 045- 858 7990 tai s.posti raimo.o.rissanen@tuuski.fi

 

Puolustukseen leveyttä

Markus Ollberg on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Viime kaudella M.Ollberg liittyi joukkueeseen kesken kauden ja siitä päivästä lähtien TuusKin puolustukseen saatiin tarvittavaa kovuutta ja peli parani peli peliltä. Tulevalla kaudella odotetaan saman jatkuvan hyvin sijoittuvalta ja peliä lukevalta puolustaja Jätiltä. Hyvällä pelisilmällä varustettu M.Ollberg on tärkeä joukkuepalaaja tulevalla kaudella TuusKille.

Janne Laaksonen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Viime kausi oli J.Laaksoselle ensimmäinen miesten tasolla ja kausi sujui varsin mallikkaasti. Viime kauden kehityksen odotetaan jatkuvan tulevalla kaudella. Nuoresta iästä huolimatta tarvittavaa kovuutta löytyy tarvittaessa ja siihen kun lisätään vielä kiekollinen taito niin paketti on tulevalle kaudelle valmis!

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa.

Lisää pelaajasopimuksia tulossa ennen Juhannusta! Muista tarkkailla somea!

Jos et vielä kerennyt ostamaan kausikorttia niin voit ostaa sen painamalla tästä.