Suomi-sarjasta vahvistuksia!

Hyvää kesäkuun alkua!

TuusKi on solminut 3 pelaajasopimusta. Puolustaja Jimi Toivonen sekä hyökkääjät Joni Still ja Teemu Väisänen ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

@JannePenttinen

Kokemusta ja liikkuvuutta puolustukseen. Jimi Toivonen tulee vahvistamaan TuusKin alakertaa. Erittäin varmoista ja tasaisita otteistaan tunnettu J.Toivonen on oiva lisä TuusKin puolustuksen. Hyvin peliä rauhoittava  J.Toivonen on myös fyysinen puolustaja, joka ei pelkää laittaa miestä seinälle. Hyvin tasaiselta puolustajalta odotetaankin paljon ensi kaudella.

 

@JannePenttinen

Kokoa hyökkäykseen. Raamikas Joni Still TuusKin hyökkäykseen. Loistava kahdensuunnan sentterinä tunnettu Joni Still on loistava vahvistus TuusKin keskikaistalle. Nöyränä kahdensuunnan sentterinä tunnettu J.Still osaa olla myös tehokas hyökäyspäässä. J.Still tuo myös leveyttä TuusKin alivoimiin ja ratkaisuhetkiin.

 

Tehokkuutta ja työntekoa Tuuskiin. Teemu Väisänen liittyy TuusKin miehistöön. T.Väisänen tunnetaan erittäin tehokkaana, nopeana ja vahvana hyökkääjänä, joka operoi oikeakäsi alhaalla ja on todellinen uhka aina hyökkäysalueella. T.Väisänen tuo todellista taituruutta TuusKin hyökkäykseen ja on tunnettu joukkuepelaaja isolla J:llä.

 

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.
Lisää pelaajasopimuksia tulossa maanantaina 14.6.2021. Muista tarkkailla somea!

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.