Tutut työmiehet jatkavat TuusKi paidassa!

Jas.Kansanen & J.Ryynälä jatkavat TuusKi:ssa. Molemmat miehet tunnetaan kovasta työnteosta ja näin ollen TuusKi:n hyökkäysosasto levenee entisestään.

Jasu Kansanen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Hyvästä liikkeestä ja terävästä laukauksesta tunnetun J.Kansasen otteista päästää jälleen nauttimaan tulevalla kaudella TuusKissa. Liukas liikkeinen J.Kansanen on vastustajalle vaikeasti pideltävä pelaaja joka pystyy myös tekemään tulosta sekä taklaamaan vastustajaa lujasti seinälle. J.Kansasesta voidaankin odottaa todellista pommikonetta ensi kaudelle.

Jesse Ryynälä on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. J.Ryynälä on ahkera kahdensuunnan sentteri, joka hoitaa puolustusvelvoitteen mallikkaasti ja tarvittaessa hyökkäyspäässä syntyy myös tulosta. J.Ryynälä on loistava joukkuepelaaja, joka näyttää omalla tekemisellä esimerkkiä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella illasta toiseen. J.Ryynälä on myös armoton harjoittelija, joka on luvannut voittaa jokaisen aloituksen ensi kaudella.

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa.Lisää pelaajasopimuksia tulossa perjantaina! Muista tarkkailla somea!

Jos et vielä kerennyt ostamaan kausikorttia niin voit ostaa sen painamalla tästä.