TuusKi vahvistuu!

Hyvää maanantaita!

TuusKi on solminut 2 pelaajasopimusta. Puolustaja Niko Forsström sekä hyökkääjä Jasu Kansanen ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

Johtajuutta puolustukseen. Niko Forsström tekee paluun TuusKin paitaan. Tarkkoja syöttöjä, hyökkäyksien tukemista ja Coast to Coast pelistä tunnettu N.Forsström on pelaaja, joka antaa joukkueelle kaikkensa. N.Forsström tuo mukanaan myös kovuutta ja on tarvittaessa valmis rakentamaan mökkejä vastustajille kulmiin. Foku tuo TuusKin koppiin johtajuutta sekä esimerkkiä. Hienoa saada N.Forsström taas kaukaloon!

Vauhtia ja Voimaa hyökkäykseen. Jasu Kansanen jatkaa TuusKissa. J.Kansanen on edustanut TuusKia jo useamman kauden ajan ja joka vuosi kehityskäyrä on ollut ylöspäin. J.Kansanen on tunnettu erittäin vikkelistä jaloista ja napakasta rannelaukausesta. J.Kansanen osaa myös fyysisen pelin tarvittaessa. Vanhasta legendaarisesta Harjulan salilta tavoitettu J.Kansasen, oli ottanut salille omat tiilestä valmistetut levypainot, jotta voimaharjoittelun vaste olisi riittävä. Tulevalla kaudella on siis ilo nähdä tämä voimapesä TuusKin paidassa.

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä. Lisää pelaajasopimuksia tulossa keskiviikkona 2.6.2021. Muista tarkkailla somea!

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.