TuusKin hyökkäys vahvistuu

TuusKilla on mieluisia uutisia, näin viikonlopun kunniaksi. Hyökkääjät Perttu Lesch ja Joel Närhi ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

Perttu ”Leka” Lesch liittyy joukkueen vahvuuteen tulevalle kaudelle. Raamikas Lesch tunnetaan hyvin liikkuvana, vikkeläjalkaisena hyökkääjä, jolla on todella painava laukaus. Todella painavan laukauksen laatu on myös sitä luokkaa, että yläkulman olisi syytä heilua illasta toiseen. Hallilla lempinimeä totteleva ”Leka” on siis täysin ansaittu. Lesch on myös pidetty henkilö pukukopissa ja sen ulkopuolella. Lesch on loistava lisä TuusKin hyökkäykseen.

Joel Närhi on taitava keskushyökkääjä, joka on edustanut HC-Vantaata edellisillä kausilla. Närhi on todellinen playmaker, jolta odotetaan tulosta hyökkäyspäässä. Kiekkoa hyvin liikuttava sentteri on tunnollinen molempiin suuntiin ja kaapii aloituksia hyvällä prosentilla. Närhi näyttää myös hyvää esimerkkiä nuoremmille pukukopissa . Kannattaa ottaa seurantaan miehen otteet tulevalla kaudella.

 

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.