TuusKin miehistö kasvaa!

Mukavaa torstaita! Sopimuksia jälleen kerran. Kolme pelaajaa viime kaudelta on tehnyt jatko-sopimuksen.

Miikkajoona Leppänen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Naapuri seuran piirittämäksi kesällä joutuneen M.Leppäsen otteita päästään siis seuraamaan TuusKin paidassa myös tulevalla kaudella. Pieni kokoinen, mutta hyvin liikkuva M.Leppänen on kokenut maalivahti, joka on edustanut TuusKia usean kauden ajan. M.Leppänen toimii myös välillä joukkueen yv-valmentajana.

Petteri Nousiainen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. P.Nousianen on todellinen ”voimapesä”, jonka vastustajat toteavat kerta toisensa jälkeen. P.Nousianen tuo omalla esimerkillä ja liikkeellä tarvittavaa syvyyttä TuusKin miehistöön. P.Nousiainen tunnetaan jyränä, joka illasta toiseen antaa jatkuvaa painetta vastustajan joukkueelle. P.Nousiainen omaa myös erittäin sähäkkään liikkeen, jota voikin verrata Antti Pihlströmiin.

Tuomas Oksa on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. T.Oksa kärsi kesän aikana pienen loukkaantumisen, jonka myötä harjoittelu alkoi kuntoutuksella. T.Oksa on todella monipuolinen pelaaja, jonka pääsääntöinen pelipaikka on ollut viimekaudella sekä hyökkääjä että puolustaja. Nyt kuitenkin T.Oksa on profiloitunut hyökkäyspään tärkeäksi työntekijäksi, jonka otteet sytyttävät niin koti- kuin vierasjoukkueen. T.Oksa on pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee.

Muista tulla sunnuntaina paikalle. Nähdään!