Uudet tulokkaat TuusKiin

Leveyttä puolustukseen ja ratkaisu voimaa hyökkäykseen, Alanko ja Syrjäniemi uusina TuusKiin!

Taavi Alanko on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. K – Vantaa ”juniorimyllyn” läpi käynyt T. Alanko on ollut usean kauden ajan Kiekko – Vantaa U20 joukkueen runkopuolustajia. T.Alanko tuo omalla tekemisellä ja asenteella leveyttä TuusKin puolustukseen. Tuleva kausi on ensimmäinen kausi miestentasolla T.Alangolle, joten lupa on odottaa kehityksen jatkuvan.

Teemu Syrjäniemi on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Nopealiikkeinen T.Syrjäniemi on alueen omia kasvatteja ja kehityskäyrä on osoittautunut ylöspäin viime vuosien ajan. Viime kausi oli lupaava Wolfin riveissä, joten tälle kaudelle odotetaan todellista läpimurtoa TuusKin paidassa. Tulevalla kaudella T.Syrjäniemi tuo omalla tekemisellä ja asenteella lisää ratkaisuvoimaa TuusKin hyökkäykseen.

Tervetuloa TuusKiin Taavi ja Teemu!

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa.Lisää pelaajasopimuksia tulossa maanantaina! Muista tarkkailla somea!

Jos et vielä kerennyt ostamaan kausikorttia niin voit ostaa sen painamalla tästä.