Uusi hyökkääjä sekä maalivahti joukkueeseen!

Hyvää alkavaa viikoa! TuusKi:lla on mieluisia uutisia, kun joukkueeseen liittyy kaksi uutta pelaajaa. Mainitakoon vielä, että lauantaina pelataan Sipoon Wolfia vastaan, joten tulethan paikalle kannustamaan TuusKia.

Leo Sormunen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Useana vuotena (Kiekko-Espoo) Suomi – Sarjaa pelannut L.Sormunen liittyy TuusKin miehistöön. Nopealiikkeinen ja taitava hyökkääjä on mieluinen vahvistus TuusKille. L.Sormusen kädet käyvät kuin P.Kanella konsanaan, siitä kertoo myös pelinumero #88. L.Sormunen tuo TuusKin hyökkäykseen lisää maalinteko voimaa sekä juonikkuutta erityisesti ylivoimalle. L.Sormunen on leiponut puukuulaa jokaisena päivänä kesällä.

Karri Långsjö  on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Joten maalivahti osastollekkin saadaan uutta sähinää. K.Långsjö on pelannut aiemmin Pohjanmaan ympäristössä, joten luonnetta löytyy varmasti. Hyvin liikkuvana maalivahtina K.Långsjön erikoisuutena on ylikorostetut torjunnat, joita mies juhlii aamuun saakka. K.Långsjö tunnetaan myös hyvänä joukkuepelaajana, joten on syytä odottaa hyvää torjunta työnkentelyä läpi kauden.

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa.

Lisää pelaajasopimuksia tulossa lähiaikoina! Muista tarkkailla somea!

Jos et vielä kerennyt ostamaan kausikorttia niin voit ostaa sen painamalla tästä.