Uusi puolustaja sekä hyökkääjä joukkueeseen!

Mukavaa keskiviikkoa! Alkuun on hyvä mainita, että ensi viikolla pelataan!!

Sitten pelaajasopimuksiin…TuusKi vahvistuu kahdella uudella pelimiehellä. Puolustaja Jesse Kankkunen ja hyökkääjä Juuso Vimpari ovat solmineet TuusKin kanssa kauden 2021 – 2022 kattavat pelaajasopimukset.

@JannePenttinen

Jesse Kankkunen on todellinen puolustuksen soturi. Kankkunen on edustanut aiemmilla kausilla Porvoon Huntersia. Kankkunen on hyvin liikkuva ja kiekkoa liikuttava puolustaja, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Puolustajalta odotetaan tasaista kautta ja korkean tason pitämistä niin harjoituksissa kuin peleissä. Pystyy näyttäämään myös esimerkkiä pukukopissa.

Juuso Vimpari saapuu pohjoisesta vahvistamaan TuusKin hyökkäyskalustoa. Vimpari on taitava hyökkääjä, joka tykkää tehdä tulosta kentällä. Vimpari onkin paukuttanut hirmu tehoja viime kausina. Kiekkoa hyvin pitävältä hyökkääjältä odotetaan vahvoja otteita illasta toiseen. Mielenkiintoinen pelaaja seurattavaksi.

Pelaajakortteja voit lukea klikkaamalla henkilön nimeä tässä uutisessa tai klikkaamalla ylävalikon joukkue kohtaa. Voit myös painaa tästä.

Muista myös ostaa TuusKin kausikortti tulevalle kaudelle! Voit ostaa kausikortin painamalla tästä.