Uusia kapellimestareita liiga kokemuksella joukkueeseen!

Hyvää lauantaita! Tänään TuusKi kohtaa KelAn Kellokoskella ja ennen peliä voidaan todeta, että halleilla kiertäneet huhut voidaan todeta oikeiksi kun TuusKin joukkue alkaa saamaan lopullista muotoaan.

Lauri Taipalus on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. L.Taipalus viiletti viime vuonna Kiekko-Espoon riveissä. Kokemusta löytyy Suomen ja Tanskan pääsarjoista. L.Taipalus on kiekollinen taikuri, joka on jo nimetty TuusKin alakerran kapellimestariksi. Todella rauhallinen ja hyvin kiekkoa syöttävä L.Taipalus on melkoinen vahvistus tähän sarjaan, jolta voidaan odottaa myös tulosta hyökkäyspäähän. L.Taipalus toimii myös suurena esimerkkinä TuusKin nuorille puolustajille. 

 Joonas Kirjonen on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. .Kirjonen aloitti kauden Suomi-Sarjassa Haukkojen riveissä mutta J.Kirjosen omasta aloitteesta pelaaja halusi edustaa TuusKia loppukauden. J.Kirjonen on hyvin peliä tekevä ja maalipaikoissa vaarallinen hyökkääjä joka tuo TuusKin miehistöön tarvittavaa leveyttä ja ratkaisu voimaa. Kirkaksi nimetty pelaaja pystyy myös kamppailemaan vastustajien ilkeiden pelaajien kanssa.

Try-outin kautta joukkueesta paikan lunastanut Lari Arima on solminut TuusKin kanssa kauden 2020 – 2021 kattavan pelaajasopimuksen. L.Arima on kokenut puolustaja, joka omalla tekemisellä voi hallita koko puolustusaluetta mielinmäärin. L.Arima tuo TuusKin puolustukseen tarvittavaa jykevyyttä ja kovuutta, jonka jokainen vastusta tulee huomaamaan. L.Arima joukkuepelaaja joka ei pelkää ottaa mustelmia.